Inredning & pyssel

Balkongen börjar bli sommarfin

8 maj, 2011

Hade inte riktigt väntat mig att jag skulle orka göra iordning balkongen med golv och allt idag, eftersom vi gick upp strax före 4 för att flyga hem från Amsterdam. Men det gjorde jag!

Såhär såg det ut först, när jag flyttat in några grejer och runt andra och dammsugit:

Tråkigt grått betonggolv på balkongen

Sen började jag lägga plattor av akacia. Hundra gånger enklare än när jag sågade trall själv och målade. Ja. Man blir äldre och bekvämare? Men trots att jag fått hjälp i byggaffären att räkna ut åtgång till mina sex kvadratmeter saknades det ändå en ruta. Märkligt.

En ruta saknas!

Med golvet på plats åkte möbler och kuddar ut. Såhär fint är det nu:

Möbler och kuddar på plats

Lite detaljer:

Kuddar och blommor

Och så den lilla Smokey Joe-grillen från Weber.

Smokey Joe-grill från Weber

Sen invigde jag den sommarfina balkongen med att somna en stund i solen. Bådar gott inför sommaren! Ja, inte att jag somnade, men att det var så skönt i solen att jag kunde sova. Lite mer blommor bara och mynta så är allt klart.

Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa