Inredning & pyssel

Bildbevis från lägenhetsrenoveringen

24 juni, 2010

Snyggo?Jag köpte min lägenhet i Mölndal 2007. Då hade den klassisk hyresrättsstandard, strukturtapeter, plastgolv, heltäckningsmatta. Den var ful, helt enkelt. Men den hade stor potential.

Under åren har jag renoverat den, totalt. Ofta till budgetpris eftersom jag i början fortfarande var student och jobbade extra. Jag har gjort så gott som allting själv, med lite handräckning vid moment som jag inte behärskar som el och vatten.

Nu har jag sålt lägenheten, inför min förestående flytt, och kom därför på att samla ihop lite bilder från tiden i lägenheten. Efter att ha gjort det känner jag mig glad, stolt och lite paff över vad mycket jag har gjort och vad jag kan. Varsågod att kolla in!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

 • Lorraine 1 juli, 2010 at 09:44

  Riktigt fin lägenhet! Och fin entrématta: jag har samma! :p

 • Anna-Carin 1 juli, 2010 at 13:55

  Vi har bra smak, du och jag. :)

 • Ewa 7 juli, 2010 at 14:43

  Hej,

  Lägenheten är toppenfin. Du har gjort ett bra jobb under en lång tid och haft tålamod! Men så är du väldigt duktig och har god smak. Ska bli spännande och se vad du hittar på i den nya lyan!

 • Dags att renovera lite : Carnebro 10 januari, 2011 at 18:25

  […] Så ser min vision ut. I mitt huvud blir det jättefint. Nu ska det ju bara göras också. Börjar med den där tapetrivningen i helgen, räknar med att sova i vardagsrummet några veckor innan allt är klart. Spackla, slipa, dammet. Åh. Vad är det jag ger mig in på? Igen. […]

 • Avslut och nystart - lägesförändringar » Carnebro 26 januari, 2013 at 23:46

  […] Men den här gången handlade det inte om att riva väggar med tigersåg eller göra alla renoveringar under tre månaders tid. Jag har tagit god tid på mig (ehum), och lagom till i oktober i höstas var allt klart. Det enda […]