Dejtaihop

Dejtaihop – hur gick det sen?

20 februari, 2012
Hoppas dejtaihop får leva längre än Alla hjärtans dag!

Det är många som har frågat hur det gick sen för #dejtaihop. Jag har inget exakt svar på det. Alla dejter har skötts av de som velat dejta på twitter, och många via DM. Ingen har haft rapporteringstvång till mig, precis, så det är svårt att ge några exakta siffror.

Men jag vet i alla fall om ungefär 25 dejter som ska ha tagit plats, och jag har fått lite feedback via DM från några som varit på dejt. Alla har haft en roligt dejt, och några har planerat en fortsättning. En solskenshistoria ha rockså nått mig, där utfallet varit mycket lyckligt och det gör mig hjärtinnerligt glad.

Hoppas att taggen #dejtaihop kan få leva vidare förbi Alla hjärtans dag för alla som är dejtsugna!

Hoppas dejtaihop får leva längre än Alla hjärtans dag!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa