Stugan

Det blev en liten majbrasa?

Det praktfulla magnoliaträdet i fokus. Tänk när det blommar längre fram i vår?

Det tog sin lilla tid, men nu är hela 37 meters häcken klippt. Först med manuell grensax för att få ner höjden, sen friserad i småkvistar med elektrisk häcksax. Och sen har jag räfsat och släpat riset i en hög på den ena av gräsmattorna.

Jag har också klippt ner och rensat ut härket i backen så jag kunde lösgöra inte mindre än sju spaljéer och 15 olika typer av stänger. Och klippt ner några buskar. Men det är mååååååånga fler kvar. Innan jag tar resten av buskarna har jag tänkt fokusera på att rensa fram odlingslanden, åtminstone de gräsinvuxna kanterna ifall inte jorden rett sig tillräckligt. Och sen blir det fokus på klätterväxtrabatten och det fula planket vid dörren som ska ersättas med en spaljé.

Ogräset ska också bort utanför häcken. Ja, det är många saker jag vill göra, men jag får också hålla i mig och göra lagom, ta pauser och prioritera. Bra övning!

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.