Inredning & pyssel

Det går långsamt framåt i sovrummet

13 april, 2011

Med inredningen alltså. I slutet av januari var ju tapeten äntligen uppe och sedan dess har det inte hänt så mycket. Mer än att jag köpt en gardinstång som sedan fått lega till sig i någon månad.

Men i helgen lyckades jag ändå övertala (läs: nästan tvinga) brorsan att hjälpa mig att borra upp den. Igår tog jag mig i kragen och tog mig an helvetesstrykningen av de vackra gardinerna jag köpt på HM Home.

Och så här blev det!

Gardinerna är uppe i sovrummet - och så lite tapet på bild också

Iphonekameran är inte den bästa. Men jag är mycket nöjd med resultatet! Nu saknas bara små detaljer som krokar på väggen, krukväxter och garderober. Ähum. Om sådär två månader kanske, i den här takten?

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Lennart 13 april, 2011 at 19:56

    Det ser ju jättefint ut! Nåt skräp som ska bort?

    • Anna-Carin 13 april, 2011 at 21:08

      Tack! Och nej, inget skräp den här gången, men tack så mycket. :)