Internet Personligt

Fotosöndag: trappa

30 augusti, 2010

Förra veckans tema i Fotosöndag var trappa. Enkelt och svårt, som vanligt. Massor av kreativa och fina variationer på temat finns i Flickrgruppen. För mig blev det både roligt och lite frustrerande.

Roligt för att jag tog tillfället i akt att med kameran och i jakt på trappor utforska mina nya, egna kvarter. Det blev inga kreativa tolkningar på temat, utan bilder på trappor. Men jag bor väldigt fint och varierat, kan jag konstatera.

Frustrerat för att jag på söndagen lämnat bort bästa datorn för installation av Photoshop och CS 5. Gammelhäcken med CS 3 hade för lite utrymme för att orka bildbehandla i en takt som inte gjorde mig galen. Rensning, diskrensing och diskdefragmentering tog hela eftermiddagen och kvällen.

Ikväll kunde jag äntligen redigera mina bilder, och resultaten finns som vanligt på min Flickrsida. Inte helt inkörd på Ps 5 än, men det kommer. Kul var det hur som helst, ett batteri förbättrade funktioner upptäckte jag dessutom.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Vonsan 31 augusti, 2010 at 07:42

    Vilka underbara bilder i synnerhet de som är tagna inne i trapphus, fantastiska vinklar!!!
    Kikade även på de andra bildern och faktiskt!!!! så har jag lekt med en sän apa som finns på en bild när jag var liten! Jag är så gammal så jag hade även en negerdocka!!!