Internet

Halvvägs i #blogg100

15 mars, 2013
3blogg100 det femtioförsta inlägget

Igår var dagen då vårt femtionde blogginlägg i #blogg100 publicerades! Med andra ord har vi kommit mer än halvvägs i och med det här inlägget. Det är lite galet. Det har inte varit alldeles lätt alla gånger, men än så länge har vi klarat det. Även om det varit på jänken ibland.

Vi, det är brorsan och jag, och vi har valt att göra på ett lite annorlunda sätt, just för att fixa själva utmaningen. För oss har det viktigaste varit att komma igång och faktiskt blogga varje dag, inte att sprida blogginläggen eller vara aktiva i communityt som bildats runt utmaningen. Undrar du vad #blogg100 är? Det är Fredrik Wass initiativ om att blogga 100 dagar i sträck:

Tanken med initiativet är att inspirera och bli inspirerade, öppna en dörr till den där rösten och det där uttrycket som kanske somnat in litegrann.

För att citera från Fredriks blogg. Just idag, imorgon och på söndag är vi på WebCoast och hoppas fylla på i inspirationssäcken till många fler blogginlägg. Här kan du hitta en lista och länkar till våra andra 50 inlägg hittills, plus vår programförklaring. Och här är alla #blogg100-inlägg på den här bloggen.

3blogg100 det femtioförsta inlägget

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 15 mars, 2013 at 13:19

    […] mars: Halvvägs i #blogg100 | […]