Jag fick en Ipad 2!
Internet,  Personligt

I am a material girl

När jag kom till vårt kontor i måndags fick jag en present. En brun kartong, som förklarades vara en sommarpresent. En liten uppmuntran. Jag hade inte väntat mig något alls, så jag blev rätt paff. När jag sen öppnade paketet blev jag både lite tårögd och lite yr av glädje när jag fattade vad som var i det vita paketet i kartongen.

Jag fick en Ipad 2!Jag fick en iPad2!! Helt galet. Och jag är redan tokkär i den utan att egentligen veta vad för arbetsnytta jag ska ha av den. Det syns eller hur? Love it!

’Cause I am a material girl, and this is a material world

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.