Internet

Instagram även för Android

15 april, 2012
Min mest gillade bild på instagram

Min mest gillade bild på instagram

Det här är den bild jag har lagt upp på Instagram som fått mest likes hittills. Jag tog den i fredags när regnet öste ner och Sergels torg blir precis en sån här vacker spegel för Kulturhuset. Personligen tyckte jag att bilden jag la upp strax innan på ett regnigt Dramaten med ett par i nedre vänstra hörnet som sökt skydd för vädret var bättre, men smaken är bekant som baken.

Hur kommer det sig då att den här bilden fick så många likes? Förutom att den tilltalade många så tror jag det beror på att Instagram äntligen släppt en app för Android-telefoner. Det märks i antalet användare, en siffra jag hörde var att det hade kommit 1 miljon nya användare via Androidappen första dagen efter releasen. Inte illa. Det var någon dag innan Facebook köpte Instagram.

Har du en Androidtelefon och inte testat Instagram är det dags att göra det nu. Det är gratis och lätt. Läs gärna om varför jag gillar Instagram så mycket!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Instagramentusiast i TV4 Nyhetsmorgon » Carnebro 21 oktober, 2012 at 19:04

    […] instagram. Hon hade hittat mig via den här bloggen, och jag gissar att det var det här eller det här inlägget som hade dykt upp när hon sökte på Google.(Söker man på själva bloggen får man även upp det […]