Personligt

Kvällspromenad

4 juni, 2010

Den senaste tiden har jag haft nöjet att upptäcka nya ställen i Göteborg, som är jättefina. Riktiga smultronställen. Det känns lite, lite typiskt eftersom jag ska flytta härifrån om två månader.

För någon månad sen hittade jag till Sisjön, ett namn jag endast förknippade med ett shopping- och industriområde. Men bakom det området ligger ett helt naturreservat med just Sisjön och Oxsjön bland några sjöar. Så fint! Och bara några kilometer från där jag bor.

Igår kväll var det dags för en nyupptäckt igen. Jag tror att vi åkte ner mot Fiskebäcks hamn, ute i Önnered/Tynnered. Och så gick vi bort längs med vattnet till restaurangen Jungman Jansson – som jag faktiskt  blivit födelsedagsfirad på, men jag fyller år i november. Igår var det inte riktigt samma sak.

Fint.

Otroligt söt liten promenad med mycket trevligt sällskap, hästar som betade på ängen, ljum sommarkväll, glittrande hav och båtar. Snudd på Hunnebo-känsla. Och det, mina vänner, är riktig sommar för mig. Bara lite mer solvärme i huden och saltkristaller på kroppsfjunen, så.

Min mobilkamera är faktiskt rätt bra.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

 • Magdalena 4 juni, 2010 at 09:15

  … vart tar du vägen då???? :-O
  /M

  • acc 4 juni, 2010 at 09:18

   Till Stockholm! Bra va? :)

 • Caroline Lindström 4 juni, 2010 at 14:36

  Åh så trefvligt att du kommer till hufvudstaden! Så kul när alla tjejer flyttar hit! Du får höra av dig när du landat, vore kul att ses. Hoppas allt är bra! Kram Carro

  • Anna-Carin 4 juni, 2010 at 14:43

   Klart jag gör! Tror att Annsofie redan planerat en massa saker vi ska göra. :) Blir som på den gamla goda tiden, fast bättre!

   Kram!