Internet

Leif Pagrotsky och jag

8 oktober, 2011
Leif Pagrotsky la till mig på Facebook!

Under någon veckas tid har jag fått Leif Pagrotsky som vänförslag på Facebook. Vi har tydligen gemensamma vänner, och jag har tyckt att det är lite roligt när sådana vänförslag dyker upp. Sedan tidigare har jag fått Alexander Bard, Unni Drougge, Anna-Karin Hatt och några andra namnkunniga.

Varje gång ett sådant vänförslag dyker upp har jag tänkt: ”undrar vad de tänker om de ser mig som vänförslag på sin egen sida? De måste ju undra vem jag är?” Eftersom jag följer Leif Pagrotsky på twitter och har uppfattningen om att han är en person med mycket humor och integritet, tänkte jag att jag ju kunde twittra och fråga. Sagt och gjort.

Min twitterfråga till leif Pagrotsky Jag fick inget svar på twitter. Men imorse när jag gick in på Facebook såg jag att jag hade en vänförfrågan på Facebook – vilket jag trodde var någon från den stora Übersociala AW:n jag var på igår. Men döm om min förvåning, och glädje:

Leif Pagrotsky la till mig på Facebook! En vänförfrågan från Laif Pagrotsky! Så roligt! Självklart godkände jag. Och du Leif, det är helt okej om du sorterar in mig i en lista så du inte behöver se alla mina Facebookuppdateringar. ;)

 

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa