Internet Personligt

Lite självgott beröm

1 juni, 2010

Som jag skrev i inlägget där jag tipsade om WordPressguiden från .SE, var min första WordPressinstallation och -sida den jag byggde till min bostadsrättsförening. Det finns fortfarande en del saker att fixa med den, och den är väl inte optimal, men jag har fyllt på med en hel del innehåll.

Igår lämnade jag över sajten till vår nya sekreterare som nu ska förvalta den, istället för mig. Precis innan det, ringde ordföranden för att förmedla ett berömmande mejl från en mäklare hos Skandiamäklarna. Jag är inte den som är den, så jag klistrar in mejlet här:

Hej.

Jag vill börja med att ge er en stor portion beröm för er hemsida vilken är mycket informativ och bra för mig som mäklare och även mycket bra för spekulanter som vill ha mer information om föreningen. Uppdaterad dagen efter stämman = världsklass! Jag har jobbat med detta länge och jag måste säga att detta är den bästa hemsida någon förening har haft hittills!!

Snacka om att jag växte några meter. Nu vet jag ju att många brf:er har hemsidor som är lite sådär, och många har ingen hemsida alls. Konkurrensen är väl inte mördande. Men ändå, ”detta är den bästa hemsida någon förening har haft hittills”. Till en hemsida jag förvisso haft en bra plan för, men pysslat med som ett litet hobbyprojekt.

Jag tror minsann att jag inte är en 1,59 meter lång idag, utan mer som långa farbrorn. Otroligt kul med den feedbacken!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Victoria 1 juni, 2010 at 15:15

    Jättekul, de där orden av beröm motiverar så mycket. Och särskilt om man lagt ner arbete och vet att det är bra. Då värmer det och man blir hög som ett hus. Ja, lång alltså.

    • Anna-Carin 3 juni, 2010 at 13:26

      Exakt! Tack, Vicki.