Stugan

Nytt golv i stugan!

Uppbrutet golv

Medan jag blev opererad och var konvalescent arbetade två hantverkare med stugan. Jag har skrivit tidigare om att bjälklaget/trossbotten i lilla rummet var trasigt – så icke mer!

Det visade sig vara betongplatta under golvet, utom de sista 60 centimetrarna mot trädgården. Och att bjälklaget var lagt direkt mot plattan utan något isolerande som till exempel syllpapp eller asfaltspapp, så träet har sugit upp fukten ur balkongen och långsamt förmultnat.

Allt fick bytas ut. Så nu är det ett helt nytt golv med nytt isolerat bjälklag och ny isolering för värmens skull.

Överst spånskivor, eftersom jag kommer att lägga klicklaminat så småningom (som redan finns i förpackningar i stugan från förra ägarna).

Annars är det dags att stänga för säsongen, vattnet stängs av på torsdag och det är kallt i stugan. Så nu återstår att drömma, planera och skissa för nästa säsong.

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.