Internet Personligt

Ökampen – hjälp mitt lag!

29 september, 2011
Hjälp mitt lag i Ökampen, TeamJocke

Hjälp mitt lag i Ökampen, TeamJockeDen här veckan deltar jag i en tävling som heter Ökampen. Det är en tävling som görs i sociala medier under veckan, och finalen sker på Åland på lördag.

Det är fyra lag som deltar, men alla som vill kan vara med och hjälpa sitt eller sina favoritlag med rebusar och andra uppgifter som vi får genom twitter, facebook, flickr, youtube och foursquare.

Jag är med i TeamJocke, med de eminentat lagkamraterna Karin Widén, Per Brandoholic och Joakim Jardenberg. Det är också vi som är avporträtterade och tolkade på bilden ovan.

Saken är den att alla lag behöver hjälp i tävlingen för att lyckas. Vi i Team Jocke ligger just nu tvåa, men vill så väldigt gärna vinna! Själv sitter jag i Borås idag och Göteborg ikväll och kommer inte alls åt att vara så hjälpsam som jag vill.

För välgörande ändamål

Så nu tänkte jag sträcka ut en hand till dig som följer mig här och be dig hjälpa mig. Självklart bara om du har lust – vinsten i tävlingen är 10 000 kronor till ett välgörande ändamål som det vinnande laget väljer. Jag vinner ingenting perosnligen. Däremot har Jocke utlovat glass till de som hjälper oss och Karin evigt liv. Inte dåligt va?

Såhär kan du hjälpa oss

Det ena är enkelt, gilla #TeamJocke på Facebook.

Det andra är lite mer komplicerat, men minst lika viktigt. Och, det måste hända före kl 18 idag!

Passerar du några av platserna nedan under dagen hoppas vi att du vill logga in via Foursquare och tagga oss!

Det enda du behöver göra är att checka in och kommentera med text som innehåller #okampen #teamjocke och sedan dela ut på Twitter.

Ålands Gymnasium Söder
Medborgarplatsens Bibliotek
T-Centralen
Stockholm Centralstation
Hotel Järvsöbaden
Binero AB

Det tredje du kan göra är att vara med oss ikväll när den sista rebusen släpps kl 18, och hjälpa oss lösa den via sms, dm eller meddelanden till en av lagmedlemmarna (annars kan ju de andra teamen få veta rätt svar.)

Tack!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • » Efter Ökampen 2 oktober, 2011 at 20:27

    […] Anna-Carin on 02 oktober 2011 in Internet, Personligt Som ni kanske såg tidigare har jag deltagit i Ökampen under veckan och i helgen. Det har varit stressigt, klurigt, ibland jobbigt, förvirrande och […]