Personligt

Schysst fodral till iPhone

Jag var på nördträff i helgen, och där förärades jag faktiskt ett rosa silikonskal till min iPhone. 

Uppmärksamme Andreas Bard tyckte att det såg lite riskabelt ut när jag körde utan något skal alls. Och helt ärligt, det är större risk att skärmen går sönder om man tappar iPhonen och den inte har skal. Annars tar ju skalet stöten.

Så nu har jag ett rosa fodral, i silikon. Faktiskt jätteskönt att ta på, och mjukt. Lätt att få av och på. Det är bara färgen jag ska vänja mig vid. Jag är inte en jätterosa person. Men jag har upptäckt att den syns väldigt bra i fickan eller väskan bland alla andra prylar. Här är mitt fodral från iPhonetillbehör.nu, himla bra pris också, eller hur?

Blev lite sugen på andra iPhonetillbehör när jag klickade runt i den webbshop som mitt fodral kommer från. Kommer nog att bli en eller annan pryl till som jag egentligen inte behöver. Men de är ju så fina!

Bild från iPhonetillbehör.nu.

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.