Eko-reko

Tidningen Kloka hem

28 maj, 2010

Jag prenumererar på en enda tidning. Det har jag gjort länge, i många år var det Elle. Men nu är det faktiskt ett helt annat magasin, som jag fick med mig från ETC-montern vid Bok- & Biblioteksmässan förra året.

Tidningen Kloka hem

Tidningen Kloka hem

Den visade sig vara så bra att jag valde att prenumerera. Kloka hem, som magasinet heter, är en alternativ inredningstidning som handlar om ekologisk design, smarta prylar, klimatneutrala saker, energisnålt och miljövänligt boende.

Det låter kanske tråkigt, men vi pratar fortfarande glassigt magasin. Mixen av framtidsreportage, intervjuer med intressanta människor, snygga prylar, informativa reportage och enkla gör-det-själv-guider om vardagsprylar gör helt enkelt mitt hem lite klokare.Det är både nyttigt och en fröjd att läsa. Inspirerande.

Kloka hem finns i tidningsbutiker eller för prenumeration. Utkomna nummer går att läsa på den lite tråkiga hemsidan, som inte motsvarar tidningens kvalitet.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Tips för klimatsmart grillning | Carnebro 1 juli, 2010 at 21:42

    […] jag tidigare har berättat prenumererar jag på Kloka hem, en ekotidning om heminredning – rekommenderas! I månadens nummer fanns dessutom tips på hur man gör grillkvällen klimatsmart, något som är […]