Diabetes

Tips: druvsocker på nätet

David Wigg kontaktade mig via Twitter för en tid sedan och undrade om jag hade lite feedback på en idé som han hade. Jag skriver då och då om #diabetes på Twitter, så det föll sig naturligt.

David har en son som är diabetiker, och var inte nöjd med utbudet av druvsocker. Så efter lite konkurrens- och marknadsanalys har han nu slagit upp druvsocker.nu – en webbshop för druvsocker, helt enkelt. En bra grej om du lätt vill handla olika varianter av druvsocker, och du kan även prenumerera. Smart!

David är väldigt öppen för idéer och feedback, så det är bara att tipsa honom om det är något du skulle sakna i butiken.

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.