Internet Personligt

Varför så tyst?

20 juli, 2012

Jag har semester. Ja. Och känner inte för att blogga så mycket. Istället är jag ute i regnet och gör en massa andra grejer. Imorgon lånar jag ut min lägenhet till Helen och drar själv till Frankrike med Karin och Anna och Lorraine, till den sistnämndas morföräldrars hus i Pau, vid foten av Pyréenerna. (I Pau föddes för övrigt anfadern till vårt nuvarande kungahus Bernadotte, Karl XIV Johan. Säger hon som är allt annat än rojalistisk.)

Det ryktas om att det är 24 grader i poolen, vi har sett bilder på en härlig sydfransk lummig trädgård, vi (eller ja, Lorraine som har franska som modersmål) har hyrt en bil. Vi tänker oss en tur till San Sebastian i Spanien för att äta tapas, en tur till slottet för crêpes, en tur till havet kanske, dagliga turer till marknaden för att löga ögonen och handla dagens mat. Ost, vin, baguetter och körsbär. Och långa slappa dagar vid poolen med prat och böcker, promenader och lite sightseeing.

Det råder så gott som internetskugga där vi ska vara. Vi kallar det halvt skämtsamt och halvt med panik i rösten för digital detox. Hur ska vi som är digitala klara oss? Att inte få instagramma allt det underbara? Förmodligen blir det bra – jag menar, vi har ju alla levt i tiden före nätet och allt det medfört. Skulle det bli för jobbigt så har ju faktiskt kostnaden för mobildata sänkts i Europa.

Så att … on y va!

Vi reser till Pau imorrn!

 

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Janne 21 juli, 2012 at 20:39

    Ah, nu har jag hittat till din blogg och läst vad ni ska ha för er. Låter ju hur trevligt som helst!

  • Carottes á la Carnebro » Carnebro 30 juli, 2012 at 18:09

    […] det nog Carottes enligt Mireille, den fantastiska kvinnan som lagade så himmelskt god mat åt oss i Frankrike. Åh jisses, vad vi har ätit gott under vår vecka där. Idag försökte jag återskapa […]

  • Bilder från paradissemestern i Saint Abit » Carnebro 27 september, 2012 at 08:48

    […] i Saint AbitBy Anna-Carin on 27 september 2012 in Personligt Såhär två månader efter att vi var där känns det som en varm och vacker juvel att ta fram minnena och titta på bilderna. Återuppleva en […]