Internet,  Personligt

Varför så tyst?

Jag har semester. Ja. Och känner inte för att blogga så mycket. Istället är jag ute i regnet och gör en massa andra grejer. Imorgon lånar jag ut min lägenhet till Helen och drar själv till Frankrike med Karin och Anna och Lorraine, till den sistnämndas morföräldrars hus i Pau, vid foten av Pyréenerna. (I Pau föddes för övrigt anfadern till vårt nuvarande kungahus Bernadotte, Karl XIV Johan. Säger hon som är allt annat än rojalistisk.)

Det ryktas om att det är 24 grader i poolen, vi har sett bilder på en härlig sydfransk lummig trädgård, vi (eller ja, Lorraine som har franska som modersmål) har hyrt en bil. Vi tänker oss en tur till San Sebastian i Spanien för att äta tapas, en tur till slottet för crêpes, en tur till havet kanske, dagliga turer till marknaden för att löga ögonen och handla dagens mat. Ost, vin, baguetter och körsbär. Och långa slappa dagar vid poolen med prat och böcker, promenader och lite sightseeing.

Det råder så gott som internetskugga där vi ska vara. Vi kallar det halvt skämtsamt och halvt med panik i rösten för digital detox. Hur ska vi som är digitala klara oss? Att inte få instagramma allt det underbara? Förmodligen blir det bra – jag menar, vi har ju alla levt i tiden före nätet och allt det medfört. Skulle det bli för jobbigt så har ju faktiskt kostnaden för mobildata sänkts i Europa.

Så att … on y va!

Vi reser till Pau imorrn!

 

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.