Personligt

Varning för sötchock

6 maj, 2012

Idag var jag och hälsade på Cecilia och Olof på SE*Wishetens katteri, tillsammans med min vän Suzanne. Wishetens Pixla fick nämligen åtta helt bedårande livfulla siameskattungar för 10 veckor sedan. Jag kan själv inte skaffa för min mamma är väldigt allergisk och jag vill inte stänga henne ute. Men längtan efter katt och hund är ständigt närvarande, och att få åka och gosa med kattungar i några timmar är underbart.

Självklart hade jag kameran med mig och det blev några bilder. Eller ja, rätt många. Vill du njuta av sockersöta pälsbollar med jättestora öron och gnistrande blå ögon? Varsågod. Och skulle du bli kär, så är det två ljuvliga siameser som är otingade och en som det finns möjlighet att bli fodervärd till. Kontakta Cecilia i så fall.

 

 

 

 

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa