Veckans blommor

Veckans blommor, v 22

Rättvisemärkta rosor med ett namn, som nästan ser ut som marsipan.

Skirt, nästan som en marsipanros
Skirt, pastellrosa - nästan som en marsipanros

Hade jag haft ett bra ställe att plocka blommor hade jag nog haft syren i en vas just nu. Men det har jag inte, så nu får de här skira, pastelliga rosorna pryda mitt bord istället.

Luftigt arrangemang

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.