Veckomenyer

Veckomeny 41 & 42, 2020

Redan oktober, känns som man knappt hunnit blinka så har en ny vecka gått. Men jag har så himla mycket matinspiration! Känns som att det finns fler recept än jag hinner laga. Roligt bekymmer dock, och jag vet ju att det här går över. Får njuta så länge det varar!

Vecka 41

: Medelhavsgrönsaker på plåt med halloumi och hummus
Ti: Potatis- och palsternackssoppa
On: Krispig lax i krämig parmesan- och citronsås
To: Frittata på blomkål med tomat- kikärtstopping 
Fr: Pulled oumph med tomatsalsa, guacamole och tortilla
Lö: Krispig kyckling med rostade grönsaker
Sö: Spagetti ragu bianco

Vecka 42

: Ugnsbakade grekiska bönor med feta
Ti: Blomkålssoppa med kryddiga kikärtor
On: Grönsaker under knaprigt täcke
To: Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis
Fr: Bönburgare med avokadosallad och limeyoghurt
Lö: Krämig dragonkyckling med klyftpotatis och brysselkål
Sö: Havets wallenbergare med krossad potatis

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.