Veckomenyer

Veckomeny 45 & 46, 2020

Och veckorna rullar på. Halloween och allhelgona passerar, skönt med lite ledigt. Hårdare restriktioner, eller rekommendationer, från Folkhälsomyndigheten. Jag har insett att matlagningen är min lilla glädjekälla i vardagen. Jag tycker det är roligt, även om det sällan är så avancerat eller några större långkok. Och fortfarande skönt med matlådorna. Så vi kör väl på?

Vecka 45

: Tomatbakad torsk med rostad potatis
Ti: Vit bönsoppa med frö- och fetatopping
On: Orientalisk linsgryta med bröd och keso
To: Kikärtsbiffar med couscous och vitlökssås
Fr: Utemiddag
Lö: Tortillapizza med quornfärs
Sö: Pestobakad sej med mos

Vecka 46

: Bibimbap
Ti: Blandad bönsoppa
On: Kyckling med sirapskål
To: Fransk böngryta
Fr: Ratatouille med rostad potatis
Lö: Spaghetti med kryddig kycklingfärs
Sö: Zucchinigryta med rosmarin och paprika

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.