Veckomenyer

Veckomeny 47 & 48, 2020

Redan november, och det är mörkare men inte kallare. Hemmajobbandet fortsätter, förmodligen våren ut också, så jag har hämtat ut en skärm, tangentbord och mus för lite bättre ergonomi.

Sista dagen av kommande två veckor är det min födelsedag! Kanske är det för att jag fyller år där som november sällan känns så jobbig? Och oftast fyller jag år runt 1 advent, sen kommer allt med julen och vips är det nyår. Det är tuffare där i februari-mars. Men jag tror att det kommer att bli lite lättare nu med kolonistugan, säsongen börjar ju så smått redan där …

Vecka 47

: Färsjärpar i tacosås
Ti: Morotssoppa med rosmarin
On: Grekisk böngryta
To: Indisk soppa med naanbröd
Fr: Varm nudelsallad med räkor
Lö: Kyckling tandoori
Sö: Teryakilax med ris och gurksallad

Vecka 48

: Blomkålscouscous med färsjärpar
Ti: Fänkålssoppa med räkor och parmesanost
On: Saffransquinoa med kycklingklubba
To: Lasses cottage pie 2.0
Fr: Sötpotatis- och ingefärssoppa
Lö: Coq au vin
Sö: Sötpotatisquesadillas

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.