Veckomenyer

Veckomeny 5 & 6, 2017

Den här veckan hittade jag en liten pärla till sajt: undertian.com. Vegetariska/veganska veckomatsedlar för under 300 kronor. Ingen portion ska kosta mer än 10 kronor. Fantastiskt! Grundaren och receptskaparen är dietist. Nu kan ju inte jag äta allt men några rätter måste jag ju prova.

Annars är det som vanligt, någon rätt har fått flytta över från förra veckan. Lite soppa, lite veggo, lite blandat.

Mån: citronpasta med edamamebönor
Tis: vitkålsgratäng med wienerkorv
Ons: dahl med gröna linser
Tor: korv & makaroner (barnvakt)
Fre: laxfilé i ugn med kall sås
Lör: rostad blomkålssoppa / rester
Sön: korvwrap med morotskross och keso

Mån: havregrynsgröt med rivet äpple och kanel
Tis: kryddig köttfärssoppa (från frysen)
Ons: bakad potatis med kesoröra
Tors: panerad spätta med potatis och kall sås (barnvakt)
Fre: jordärtskocksoppa
Lör: linsbollar med pasta och tomatsås  / rester
Sön: rester / falukorv med blomkålsmos

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.