Veckomenyer

Veckomenyer 43 & 44, 2019

Kollijoxmiddag, alltid något att falla tillbaka på. Linspasta, ärtor, tomater, pinjenötter och halloumi, tillagat och hoprört.

Dags för två nya veckor. Jag klarade magen efter operationen, så skönt att slippa kräkas när man är nyopererad. Minns med fasa dagen efter kejsarsnittet när jag kaskadkräktes över BB-rummet med lilla, nyfödda bebis-Viggo på andra armen. Fyfasiken.

Men det slapp jag alltså, tack och lov. Så nu kör vi två nya veckors menyer, med lite öppet under höstlovet. Då ska vi vara lediga några dagar tillsammans, det ser jag fram emot!

Må: Linssoppa med broccoli och hårt tunnbröd
Ti: Havregrynsgröt med äppelmos
On: Omelett med fetaost och tomater
To: Grön soppa med vitlöksbröd
Fr: Stekta tortillabröd med ost, kalkon och chilisås, oregano
Lö: Broccoli- & mascarponelasagne från frysen, bakad potatis med någon god röra
Sö: Kycklinggryta med tomat, rester

Må: Pumpasoppa med ingefära och kokosmjölk kanske med pumpabröd till, eftersom vi ska karva i våra egenodlade pumpor på helgen
Ti: Rester från kycklinggrytan
On: Pumpasopparester, lediga så vi improviserar lite
To: Lediga!
Fr: Lediga!
Lö: Våfflor på bönor med rom, avocado och gräddfil, rester från veckan
Sö: Rester, kycklingklubba, ris och grönsaker

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.