Veckomenyer

Veckomenyer, vecka 12 & 13 2019

Hoppsansa, då har det gått två veckor IGEN. Tiden rusar förbi känns det som, åtminstone vad gäller veckomenyerna.

Förresten var Säfsen en riktig pärla! Särskilt om man inte åkt på ett tag/är nybörjare. Men jag hade kroppsminnen och fick till några bra svängar, även om jag höll mig i gröna backar och till knappliften. Liten gick i skidskola och tyckte det var kul! Kanske att det blir en ny resa nästa säsong?

Vecka 12

Må: Linssoppa med broccoli och smörgås
Ti: linscurry i kokosmjölk
On: Falafel med grönsaker och bönröra i pitabröd
To: Kycklingfilé i currybuljong med sockerärter och nudlar
Fr: Bakad potatis med Skagenröra
Lö: rester/tapenadbakad fisk med rostad potatis
Sö: rester/jag drar till Kiruna på konferens med nattåget, mormor fixar mat

Vecka 13

Må: jag är i Kiruna på konferens, mormor fixar mat
Ti: jag är i Kiruna på konferens, mormor fixar mat
On: jag är i Kiruna på konferens, mormor fixar mat
To: Citrondoftande lins- och potatissoppa med naanbröd
Fr: Pasta med valnötssås
Lö: Rester, halloumiburgare med pommes, picklad rödlök och avokadoröra
Sö: Rester, laxpasta med tomat och pepparrot

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.