Surfa i en kategori

Veckomenyer

Veckomenyer

Veckomenyer, vecka 16 & 17 2019

Mmmmm, världens godaste sätt att tillaga färsk broccoli! Skiva så mycket av stammen så möjligt och så klart själva buketterna, blanda med olivolja, peppar och salt och kör in i ugnen på typ 200 grader i 15 minuter. Nu blir det två veckor som…

14 april 2019
Veckomenyer

Veckomenyer, vecka 14 & 15 2019

Halloumi carbonara, mums! Från en tidigare veckomeny. Kiruna, vilken stad! Fantastiskt att få hålla en konferens där. Vi åkte nattåg fram och tillbaka, vilket rofyllt sätt att resa. Särskilt om man bortser från gungandet som börjar någon timme efter att man klivit av, hehe.…

29 mars 2019
Veckomenyer

Veckomenyer, vecka 12 & 13 2019

Hoppsansa, då har det gått två veckor IGEN. Tiden rusar förbi känns det som, åtminstone vad gäller veckomenyerna. Förresten var Säfsen en riktig pärla! Särskilt om man inte åkt på ett tag/är nybörjare. Men jag hade kroppsminnen och fick till några bra svängar, även…

18 mars 2019
Veckomenyer

Veckomenyer, vecka 10 & 11 2019

Räksoppa med fänkål och annat gottis jag gjorde spontant på räkskalen som blev över i förra veckan. Vilken lyxmiddag! Jaa. Då har det redan gått två veckor, igen. Nu stundar en kortveckasemester med skidåkning där vi har lyxat på med lite all inclusive, så…

01 mars 2019
Veckomenyer

Veckomenyer, vecka 8 & 9 2019

Ojdå, det har redan gått två veckor till? De flesta rätterna i förra menyn blev lagade, men pasta Alfredo och någon fiskrätt kan jag lätt köra igen. Halloumi carbonara blev en favorit också. Och så blev det spontant hjärtvåfflor med massor av vita bönor…

16 februari 2019
Tallrik med tomat och pommes och en öppen burgare med rödkål, grön och vit sås
Veckomenyer

Veckomenyer, vecka 6 & 7 2019

Bilden från menyn vecka 5, bönburgare med snabbpicklad rödkål Vad fort veckorna går ändå. Söndag idag och redan dags att göra två nya veckor. Ja, jisses. Snö på rutorna och isande vind ute, och matinspirationen kanske inte slår i taket. Men okej, det är…

03 februari 2019