Företagande Internet

Webcoast – vårens unconference

22 januari, 2011

Webcoast i Göteborg den 18-20 marsHar du hört talas om WebCoast? Det är västsveriges första deltagardrivna konferens, med fokus på kommunikation, webbanvändare och webbutvecklare. Är du en webbnörd som jag – och man behöver inte vara teknisk för att vara webbnörd, det räcker med att hänga på och gilla nätet – tycker jag att du ska boka en biljett och åka.

Hur funkar Webcoast? Det är en deltagardriven unconference. Har du hört talas om SSWC? Webcoast har samma unconferenceupplägg. Det betyder att det inte finns anlitade föredragshållare, utan att de som deltar själva bjuder på sin kunskap, åsikter och reflektioner. Man fyller helt enkelt i ett schema med slots, tider, med när, var och om vad man vill prata om. Läs mer om hur det funkar här.

Till skillnad från SSWC kommer Webcoast att hållas inomhus, i superfina lokaler på Lindholmens Science Park i Göteborg. All mat ingår, det du behöver ordna om du inte är göteborgare är logi. Dessutom kommer du att få nya vänner, bygga ut ditt nätverk och få så mycket inspiration, nya tankar och idéer på en enda helg att det är svårt att tro. På SSWC har det bildats nya företag varje år, byggt på de idéer som kom fram. Så blir det ofta när passionerade människor ses.

Klart du ska åka! Det går ju inte att missa. Boka din biljett här, det kostar bara 950 kronor och då ingår som sagt allt utom boende hela helgen. Jag ska åka, och jag funderar lite på vad jag ska hålla för session. Häng på du med!

PS. Läs gärna vad Eva Wieselgren som driver bloggen om Teknik & Trender för GP skriver om WebCoast.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • » Gillar du webb? Åk på Webcoast! » Carnebro 28 februari, 2012 at 21:10

    […] den 16-18 mars, i Göteborg. Nyfiken på vad det är och hur det kan vara? Läs gärna det jag skrev inför Webcoast förra året, och det jag skrev efter Webcoast förra […]