Internet

Bästa aprilskämtet hittills

1 april, 2013

Idag är det gott om aprilskämt i både traditionella och digitala medier. Det är nästan svårt att sålla bland de riktiga nyheterna. Själv har jag en gammal favorit när det kommer till medias aprilskämt och imorse var det aversioner på Twitter som påminde mig om det.

Västerbotten Kurirens BB-sida 2010

På familjesidorna i Västerbotten Kuriren dök de här nyfödd-annonserna upp den 1 april 2010. Den som kollar lite noggrannare noterar att det är samma pappa i fyra av dem. Han har också fått en egen liten intervju i vänsterspalten.

Bäst aprilskämtet stod Västerbotten Kuriren för 2010

Andreas Utterhäll, du är med på fyra BB-bilder samtidigt. Hur kan det här komma sig?

Ja, det är ju mina barn så det är klart att jag ska vara med. Men jag förstår vad du undrar. Ska jag vara ärlig så var det en helt galen helg som det hände, det var min svensexa faktiskt. Sen blev det inget bröllop av förklarliga skäl … Det är lite jobbigt att prata om. Samtidigt förstår jag att folk undrar, så för barnens skull är det bästa väl att vara öppen med allt.

(…)

Hur ska du fördela pappaledigheten?

Ja, jag ska försöka få tid med alla barnen. Så mycket jag kan. Jag fått ha ett särskilt möte med Försäkringskassan som varit hjälpsam. Vi tar det lite på uppstuds.

Hehe. Närvarande pappa, både vid förlossningar och efteråt i alla fall? Och han och barnens mammor är i princip vänner. De kan i all fall prata.

Roligt, oväntat, otippat, och lite undangömt aprilskämt. Precis som det ska vara. Vad är ditt bästa aprilskämtsminne?

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 1 april, 2013 at 11:12

    […] april: Bästa aprilskämtet hittills | […]

  • Helena 30 augusti, 2013 at 13:57

    Det är också samma bebis!