Internet

Fast and Loose och en alldeles fantastisk version av Don’t stop me now

22 februari, 2013
Fast and Loose - ett bra tips för ledsamma dagar

En dag när jag kände mig mer än lovligt nere bad jag om tips på filmklipp för att få skratta. Mona Wallin tipsade mig om den här lilla skrattjuvelen, från en brittisk humorshow som sändes i BBC2 under 2011. Serien heter Fast and Loose och är skapad av samma person, Dan Patterson, som Who’s line is it anyways? som jag länge gillat även om den fallit lite offer för tidens tand. Who’s line började egentligen som ett brittiskt radioprogram, och sändes senare på TV av amerikanska ABC.

Programledaren heter Hugh Dennis och serien finns tyvärr bara i åtta avsnitt. I varje avsnitt är ett gäng gäster med, och en del om inte alla är på olika sätt komiker, som improviserar sketcher och lekar utifrån roller och uppgifter som programledaren ger dem. Här är det David Armand som har till uppgift att framföra en sång, men att tolka låttexten så att två av de andra deltagarna som inte hör musiken kan gissa vilken sången är.

Eller vad sägs om det här klippet, Weak Links, med en arg fransklärare, en välartad man som försöker vara street, karaktärer ur Downton Abbey och en klagande tittare? Ja, det är precis lika galet och roligt som det låter. Oú est le pamplemousse?

Blir du sugen på att se mer, finns nästan alla delar på den här youtubekanalen i form av hela program uppdelade på två avsnitt. Mycket nöje!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 25 februari, 2013 at 22:43

    […] februari: Fast & Loose – ett bra tips för regniga dagar | […]