Personligt

Hjälp mig med en spotifylista!

11 september, 2010

Jag är märkligt svag för fina duetter. Gärna med man-kvinna, eller åtminstone röster som skijler sig åt men vackert gifter sig med varandra. Har funderat en stund på att skapa en spotifylista med duetter, just därför.

När jag väl satte mig ner och gjorde det, så kom jag trots allt inte på så många. Men, sociala webben is da shit, så jag gjorde helt enkelt listan kollaborativ och la ut den med önskan om hjälp på twitter och Facebook. En hel del bidrag har ramlat in.

Men jag behöver din hjälp också! Har du några duetter du gillar? Årtal, genre eller artister spelar ingen roll. Det måste inte heller vara ballader, absolut inte.

Lägg in dem i min lista! Du hittar den här, och ja, du behöver ha ett konto på Spotify. Det kostar inget och det skaffar du här. Tack för dina duetter!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa