Preggo & barn

Magen v 26

23 april, 2013
Magen vecka 26

Egentligen borde jag ha tagit den här bilden i lördags morse, för att få två veckor mellan bilderna. Så blev det inte, eftersom jag renoverade mitt sovrum under helgen. Glömde helt bort. Därför tog jag den ikväll, och det är lite skillnad när det är dagsljus.

Hur som helst, vecka 25+1 är bilden tagen, och jag är i vecka 26. Tycker själv att det känns som att magen har exploderat lite, och den är väldigt hård, jag har lite svårt att få plats med mat och djupandning. Om det är så redan nu, hur blir det då sen? Eller så vänjer jag mig.

magen-v-26

Kanske inte jättebra att fota när jag har svart på mig? Blir svårt att jämföra. Får försöka hålla mig till ljusare nyanser tror jag, eftersom det var det som jag började med. Men visst ser man ändå att magen liksom rundat till sig och buktar ännu mer utåt?

Försökte faktiskt filma magen när bäbisen sparkar, men det blev inte så bra och tydligt på filmen som med blotta ögat. Får vänta någon eller några veckor till och prova på nytt.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa