Internet Personligt

Nästan oemotståndligt erbjudande

10 september, 2010

Jag hade fått ett mejl i min inkorg på LinkedIn idag. Det var från Finnair, och löd såhär:

Bästa Anna-Carin Carnebro,

Har du någon gång drömt om att få betalt för att upptäcka världen? Finnair, ett av de flygbolag i världen som funnits längst i kontinuerlig drift, söker nu 4 modiga, öppna och skärpta individer som ska resa ut i världen i 61 dagar på jakt efter exceptionella upplevelser – i luften, på flygplatser och i städer runt om i Asien, Europa och USA.

Under oktober och november ska du rapportera till Finnair som en oberoende rådgivare och hjälpa oss att kartlägga vilka faktorer som bidrar till den perfekta resan. Du ska också dela dina erfarenheter med hela världen genom att frekvent uppdatera texter, bilder och video på din personliga blogg på webbplatsen för Rethink Quality. Vid slutet av din resa kommer läsarna att rösta fram bästa Quality Hunter.

Läs mer om uppdraget på rethinkquality.finnair.com

Ansök om detta livsunika äventyr senast den 26 september 2010

Med vänlig hälsning
Finnair

Och så fanns det en länkknapp för ansökan. Nu jobbar jag för fullt, och har ingen möjlighet att ansöka och åka. Om man nu skulle ha turen att bli utvald vill säga.

 Två månaders finansierat resande i USA, Asien och Europa med enda syfte att uppleva så mycket som möjligt och blogga om det i olika kanaler. Fyfasiken, vilken grej! Blir nästan lite ledsen när jag tänker på att jag inte kan. Även om det jag gör istället är otroligt roligt.

 Jag vet inte hur mycket det här har spridits än. I mejlet från LinkedIn fanns en ruta som talade om att min profil matchade Finnairs kriterier, men att de själva inte fått mina mejluppgifter, utan att LinkedIn hade skött kontakten. Och i min profil står ju att jag jobbar med marknadsföring på webben, och framförallt social media.

Lite ledsen, som sagt. Men lyllo dem som blir utvalda.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Victoria 11 september, 2010 at 10:48

    Vilken utmaning att få detta erbjudandet när du precis börjat nytt jobb. Men sök och se vad som händer?

    • Anna-Carin 12 september, 2010 at 19:05

      Ja, det kan man ju säga. :) Men jag trivs bra där jag är, och kommer inte att söka. Men kul grej, och roligt att bli inbjuden att ansöka!