Personligt

Ny dag, nytt år – mitt 2011

1 januari, 2012
En thailändsk papperslykta istället för raketer nyårsafton 2011

En thailändsk papperslykta istället för raketer nyårsafton 2011

2010 gjorde jag en årssummering före nyårsafton. Det här året har jag inte orkat, jag har varit sjuk i två veckor och all energi har varit som borta. Igår firade jag nyårsafton ensam, men omtänksamt nerbäddad i brorsan och hans sambos soffa, med tillgång till filmbibliotek och kök. Vid tolvslaget gick jag ut på gärdet, påbyltad, och såg fyrverkerier men finast var alla rispapperslyktor som steg mot skyn, som på bilden.

Men halleluja, idag är det den första dagen på 2012 och jag har fått sova hela sju timmar i sträck utan att vakna för att hosta tills jag kräks varannan timme, som alla andra nätter. Alltså lite energi! Så här kommer mitt 2011 sammanfattat i treordsmeningar, precis som 2010:

Januari

Salsa, sovrumsrenovering, snö.

Februari

Löparutmaningen, gräsbeteskött, knallrött hår.

Mars

Webcoast, föreläsningar, spamreaktion.

April

Påsk, vår, löpning.

Maj

Amsterdam, 2 kilometer, tacksam.

Juni

Lopp, bröllop, njurar.

Juli

Mormor, semester, ettårsjubileum.

Augusti

Guldsoffan, SSWC, passion-jobb-semester.

September

El Camino, äppelmos, kick-off.

Oktober

Glasögon, Ökampen, funderingar.

November

Lingonsylt, drinkfest, köksrenovering.

December

Födelsedagssammanfattning, julkonsert, Göteborgsjul.

 

2012?

Vad bär 2012 i sitt sköte då? Jag känner mig rätt tom inför 2012. Jag ska göra en stor och viktig sak och mycket av mitt år kommer att handla om att förbereda det. Det tror jag tar upp rätt mycket av mitt fokus. Om jag inte vore sjuk hade jag säkert känt mig mer inspirerad. Nu blir det inga nyårslöften eller önskningar för egen del.

Däremot vill jag önska ett innehållsrikt, lärorikt och fint år till alla mina nära och kära. Må ni få behålla hälsan och ha ett underbart 2012!

 

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

 • Bisonkrönika bloggåret 2011 | Bisonblog 1 januari, 2012 at 12:57

  […] Björn Jeffery, Karin Widén, Sanna Stefansson, Jennifer Bark, Niclas Strandh, Brit Stakston, Anna-Carin Carnebro, tidningen Fokus, DN På Stan, Älskade Dumburk, Computer Sweden, Ajour, Bakjour, Resumé, […]

 • Maria Gustafsson 1 januari, 2012 at 14:07

  Gott nytt år!
  Fin läsning.
  Och som alltid – jag går bredvid dig.
  Kram Maria <3

  • Anna-Carin 1 januari, 2012 at 18:33

   Gott nytt till dig med Maria! Och, dito. <3

 • Ny dag, nytt år - mitt 2012 » Carnebro 1 januari, 2013 at 19:03

  […] här nyåret var jag frisk, till skillnad från förra, och tillbringade aftonen hemma hos Karin och Peter i sällskap av Anna. Det var en alldeles […]