Diabetes

Omslagsbild och artikel om gastropares

26 februari, 2012
Artikel om gastropares i Leva med diabetes, Storstockholms diabetesförenings tidnign

Jag är inte helt säker på när Leva med diabetes, Storstockholms Diabetesförenings tidning, nr 2 2012 kommer ut till medlemmar och prenumeranter. Men jag kan berätta att ni som läser här och får tidningen kommer att känna igen personen på omslaget. :)

Artikel om gastropares i Leva med diabetes, Storstockholms diabetesförenings tidnign

Det är Susanna Pagels som har gjort en intervju med mig om gastropares, tiden innan diagnosen och efter. Susanna har gjort ett fantastiskt jobb trots begränsat antal tecken. Håkan Flank är den proffsiga fotografen som fick mig att skratta mest hela tiden.

Jag hoppas att även den här artikeln kan hjälpa fler med diagnostiserad eller odiagnostiserad gastropares till lite högre livskvalitet. Efter förra artikeln i Diabetesförbundets tidning (finns inte på webben) har det kommit runt 10 nya medlemmar i gastroparesgruppen på Facebook. Det märks att vi behöver varandra.

Föreläsning om gastropares

Storstockholms diabetesförening har även bjudit in mig för att tala om gastropares den 3 april. Tyvärr har de inte lagt ut den i kalendariumet på webben än, men förhoppningsvis dyker det upp. Det är på St Göransgatan 82 A i Stockholm mellan 18.30-20.00, och gratis för medlemmar. Kontakta föreningen om du vill veta mer och komma på föreläsningen!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa