Dejtaihop

Sugen på att dejtaihop på Alla hjärtans dag?

9 februari, 2013
Läs vad som har skrivts om #dejtaihop

Förra året var jag själv sugen på att dejta den 14 februari, och inspirerad av Jonas Larssons initiativ Lunchaihop startade jag #dejtaihop på Twitter. Jag fick en dejt och jag vet om minst 35 dejter som blev av, där i alla fall två ledde till att kärlek uppstod som håller än idag. Det var superfint!

dejtaihop - några kärlekspar fortfarande

Förra veckan fick jag lite propåer på twitter om det blir något dejtaihop i år. Och det kan det väl bli, tycker jag! Nog för att jag var den som myntade #dejtaihop och det blev snurr på det, men vem som helst får ju dejta ihop några eller sig själv. Det är det som är så fint med såna här kampanjer, det finns ju ingen äganderätt. Självklart ska vi verka för kärleken i år igen! Några har redan tjuvstartat … :)

Såhär funkar #dejtaihop

Vet du två som är singlar som finns på Twitter och som skulle kunna trivas i varandras sällskap? Dejta ihop dem! Skriv en tweet där du mentionar båda och tagga med #dejtaihop.

Som t ex: Jag tror ni skulle trivas tillsammans @namn @namn! #dejtaihop #valentine

Är du singel? Skriv att du är singel och vill bli ihopdejtad på twitter! Om du vill, skriv också om du vill bli ihopdejtad med tjejer eller killar. Så kan andra hjälpa dig att hitta nya twitterbekantskaper.

I värsta fall

Har vi tur kanske det blir några kärlekspar, annars får vi nya vänner. Och det är inte illa!

Dejtaihop-flödet från 2012, här fångat av mediesverigeSkärmklipp från mediesverige.se

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 9 februari, 2013 at 09:12

    […] februari: Dejtaihop i år igen! | […]