Internet

Sveriges främsta webbentreprenörer

25 maj, 2010

Jag prenumererar på InternetWorld via jobbet. Det är en mycket bra tidning som jag kan rekommendera om du jobbar med internet på ett eller annat sätt.

Döm om min glädje när jag fick det senaste numret och kände igen killarna på framsidan. Bläddrade snabbt till artikeln i fråga, och japp – Sveriges främsta webbentreprenörer i år träffades på SSWC 2009 och kläckte sin idé i den berömda bastuflotten! Den som nästan sänktes.

Nu var inte Linus, Gunnar och Hampus de enda som var med i artikeln och samtidigt hade varit på SSWC. Det är ingen slump. Jag kan inte nog lyfta fram SSWC som det fantastiska forum det är. Fick du inte tag i någon av de eftertraktade biljetterna igår så finns det en ny chans. Du kommer inte att ångra dig!

En röd liten stuga på Tjärö i tidigt morgonljus

En röd liten stuga på Tjärö i tidigt morgonljus

PS: Linus syns även i filmen som jag lagt med i det här blogginlägget om SSWC.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa