Veckomenyer

Veckomenyer 39 & 40, 2019

22 september, 2019

Nu är vi verkligen inne i den vanliga ruljansen igen med jobb, skola, vardag och höst. Jag har börjat cykelpendla till jobbet, med elcykel. Först stressade jag och körde det fortaste jag kunde, sedan kom jag på mig själv: bråttombeteende.

Så nu cyklar jag i min takt och ser mig omkring. Skönt. Har även vinterdäck till cykeln så vi får se hur länge jag cyklar. Det beror lite på hur det känns och om jag har bra utrustning i övrigt – och hur batteriet klarar kylan. Men det gör ju inget att slippa betala 940 kronor i månade för SL-kortet. :)

Nåväl, två nya veckor på G. Hittade en riktigt fin veckomeny på ica.se som jag i stort sett kopierar. Och så lite annat smått och gott.

Må: Ängamatssoppa och knäckemacka
Ti: Krämig pasta med kalkon och basilika
On: Omelett med fetaost, tomater, råstekt broccoli och svarta bönor
To: Kikärtsgryta med ris
Fr: Burgare/falafel med pommes
Lö: Rester, broccoli- och mascarponelasagne
Sö: Rester

Må: Linssoppa med broccoli
Ti: Stekta tortillabröd med ost, kalkon och chilisås, oregano
On: Bakad potatis med kesoröra
To: Kycklinggryta med tomat
Fr: Pasta med linsbolognese
Lö: Grön soppa med vitlöksbröd, rester
Sö: Stekt sej med dillsås och ärtor, något mycket lättsmält till middag pga op dagen efter

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa