Personligt

What Katie Did

19 oktober, 2011
Oemotståndliga knickers i What Katie Dids webbshop

Oemotståndliga knickers i What Katie Dids webbshopHäromveckan snubblade jag över ett brittiskt underklädesmärke som är helt ljuvligt. Det heter What Katie Did, och gör glamourösa retrounderkläder á la 50-tal. Att bläddra runt i deras webbshop är alldeles fantastiskt.

Deras kläder är då och då med i filmer, senast en film som släpps i november i USA och heter My Week With Marilyn. Självklart handlar den om Marilyn Monroe, och What Katie Did har gjort en inspirationsfilm med de underkläder som användes i filmen. Stämningen, fotot, frisyren, de röda läpparna, miljöerna och så underkläderna förstås.

De skriver själva:

On this website, in our boutiques, and in the glossy pages of our catalogue, retrophiles, vintage queens and lingerie lovers who appreciate the art of a circle-stitched cup, a wasp-waist, or a flash of fully-fashioned seam, can find everything their hearts’ desire.

Så är det verkligen. Jag blir lite hasjuk, men än har jag inte beställt något. Däremot kan jag inte sitta här och hålla på den här fantastiska webbshopen. In och kolla med er!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa