Kalkonschnitzel med traditionella tillbehör som mamma lagade till oss på påskdagen. Ingen påsktradition, men jisses, så gott!
Påsklovsledigt och lite kaos med matplaneringen, så de kommande veckorna liknar de förra. Men så skönt med ett litet avbrott i vardagen! Och vi fick en fin och lång dag i stugan som med två element blev riktigt varm och skön. Hammocken har redan gjort skäl för sig – vilken lycka att få ligga där och gunga i lugn och ro!
Vecka 15
Må: Varmrökt lax, pressad potatis, grönsaker
Ti: Grönsakssoppa
On: Omelett med ugnsrostad broccoli
To: Pasta med tomatsås och grönsaker
Fr: Ljummen sallad med bönor
Lö: Krämig blomkålsgryta med raita
Sö: Albansk grönsakspaj
Vecka 16
Må: Kebab, pitabröd och grönsaker
Ti: Bönsoppa fasolada
On: Linsmasala med ugnsrostad blomkål
To: Laxspett med rosépeppar och lime
Fr: Tomat-, oliv- och fetasallad
Lö: Rester, förmodligen kebab eller masala
Sö: Burritos på kyckling