Internet Personligt

Fotosöndag: s-kurva

22 augusti, 2010

Veckans tema är s-kurva. Det är inte ett begrepp, som jag först undrade, utan syftar på själva formen. En kurvig s-form. Som vanligt, inte helt lätt att börja med, men efter ett tag sätter det sig i huvudet. Nu har jag sett s-former lite överallt.

Dock har jag inte fotat alla former, utan kameran var med på en kräftskiva på Lantstället-utan-el-och-vatten-men-med-en-sjö. Där fanns en vacker bänk utstationerad längst ut på bryggan, och se smideskonsterna var minsann s-formade.

Alla mina bidrag till Fotosöndag ligger i mitt Fotosondagset på Flickr. Har du själv konto på Flickr kan du kolla in allas bidrag i gruppen. Och du, om du själv vill utveckla ditt fotograferande och gillar att fotografera, oavsett nivå, häng med på Fotosöndag!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa