Jahaja. Det var ju ett tag sen jag skrev här sist. Men nu är jag nyopererad och sjukskriven och efter nån vecka med mycket fryst och färdiglagat har jag tagit i så jag spricker. Tre veckors menyer! Med utgångspunkt i vad jag har i frysen, faktiskt.
Må: Grönsakssoppa med ostsmörgås/våfflor (vabbar med liten febris, och detta har sjuklingen önskat sig)
Ti: Krämig fiskgryta med lax
On: Couscous med kycklingbitar, yoghurtsås och grönsaker
To: Pasta med morotssås
Fr: Oumph/köttbullar i pitabröd, grönsaker
Lö: Rester. Kassler i ugn med sojabönor
Sö: Havregrynsgröt. Siciliansk auberginegryta med smörstekt torsk
Må: Jordärtskockssoppa med kasslertärningar/ugnspannkaka
Ti: Panerad fisk med potatis
On: Ugnspannkaka
To: Falukorv i ugn med potatismos
Fr: Potatisbullar på mosrester, med timjan.
Lö: Klyftpotatis och kycklingnuggets
Sö: Spaghetti och köttfärssås (lasagne på rester)
Må: Makaronilåda med korv
Ti: Blomkålssoppa/köttbullar
On: Lasagne
To: Smörstekt torsk med remouladsås
Fr: Pasta pesto med pinjenötter
Lö: Krämig pasta med halloumi och tomat
Sö: Blodpudding, äpple, lingon, morot