Hösten tuffar på, trots långdragen vab – inte på grund av sjukt barn, utan coronaanpassade regler där snor gör att barnet ska vara hemma – och man märker att det blir mörkt tidigare på kvällen.
Fortsätter med mina menyer, funkar så bra att laga så det finns matlåda till lunch. Inget att tänka på, bara att värma. Och kör vidare på övervägande vegetariskt, med en del fisk och skaldjur och fågel. Då och då något med kött, men inte så ofta.
Vecka 39
Må: Vegetarisk lasagne med zucchini och valnötter
Ti: Kryddig kikärts- och sötpotatissoppa med tomatquesadilla
On: Bakad potatis med keso och kaviar
To: Dillstuvad potatis och rökt lax
Fr: Bibimbap med quorn, ägg och broccoli
Lö: Kycklingburgare med gurksås och rostad potatis
Sö: Lax med blomkålscouscous
Vecka 40
Må: Vegetarisk pastagryta med fetaost
Ti: Linssoppa med citron
On: Ugnsrostad zucchini med godsaker
To: Ugnsbakad torsk med ärtsås
Fr: Quinoaotto med grönsaker och räkor
Lö: Oliv- och oreganofylld kyckling med tomatsås
Sö: Rostad pumpa med fetaost och oregano