Våfflor gjorda på en förpackning pureade bönor, med gräddfil, rom och ekoavokado
Redan dags för nya menyer? Nja, men nu försöker jag göra dem så jag kan få matbeställningen på fredag veckan innan de nya menyerna gäller. Det är skönare än måndagsleveranser, tycker jag. I alla fall just nu. Så här kommer nästa två veckors:
Vecka 7
Må: Omelett med fetaost och tomater
Ti: Fil och smörgås (pga träning, för både liten och stor)
On: Linssoppa med grov smörgås
To: Palak paneer med tomat och halloumi
Fr: Chevre chaud på stekt bröd, grönsaker
Lö: Risgratäng med mycket grönt (på riset som blir över från palaken)/rester
Sö: Gyllenstekt halloumi med blandade bönor, broccoli och snabbstekta tomater, god sås/stekta tortillabröd med kalkon, ost och tomat
Vecka 8
Må: Bakad potatis med kesoröra och grönsaker
Ti: Fil och smörgås (pga träning, för både liten och stor)
On: Torsk i ugn med potatis och hollandaisesås, ärtor, morötter, vitkål
To: Blomkålssoppa med frön och varm smörgås
Fr: Våfflor med vita bönor, avokado, gräddfil, rom
Lö: Kycklingburgare med pommes
Sö: Bolognese med svarta linser (Mera vego s 82)