Halloumi carbonara, mums! Från en tidigare veckomeny.
Kiruna, vilken stad! Fantastiskt att få hålla en konferens där. Vi åkte nattåg fram och tillbaka, vilket rofyllt sätt att resa. Särskilt om man bortser från gungandet som börjar någon timme efter att man klivit av, hehe.
Nåväl, här kommer redan nästa två veckors meny. Mest med nya recept faktiskt, blev så himla inspirerad.
Vecka 14
Må: Jordärtskockssoppa
Ti: Vegofärs i pitabröd
On: Halloumigryta med jordnötssås
To: Krispig lax med nudlar och broccoli
Fr: Pizza bianco med sparris
Lö: Brunch på lokal!/filodegsrullar med prästost, hasselnötter och aprikos
Sö: rester/Dijonkyckling med brysselkål och mandelpotatis
Vecka 15
Må: Creme Ninon
Ti: Vegofärsgryta tikka masala
On: Kolja med rotfrukter och pepparrotskräm (men jag kör nog torsk istället)
To: Crispy salmon med chilidipp och sockerärtor
Fr: Kycklingenchilada
Lö: Avokado med chilirostade kikärtor och cashewnötter/rester
Sö: Rester/rotfrukts- och halloumifyllda filodegspiroger