Personligt

Glad påsk!

21 april, 2011
Glad påsk med färgglatt påskris

Äntligen är det dags för lite påsklov! För min del tillbringas det hos mamma i Göteborg, med familjetid, löparutmaning, promenader, god mat, och många trevliga vänner.

Och ja, fast jag är 32 år så har mamma gömt ett påskägg till mig. Hon twittrade såhär idag:

Mamma har gömt påskägg åt mig, med ledtrådar

Det finns nämligen lite av ett stående skämt i vår familj. Av någon anledning, och ingen vet egentligen varför, hade mamma fått för sig att jag tyckte att påsken var den viktigaste högtiden. Hon var övertygad om det i flera år, innan hon vid något tillfälle yppade det när det skulle planeras. Och jag kunde dementera. På den tiden var jag inte ens förtjust i några högtider.

Även om det är ett skämt är påskägget säkert på riktigt. Min mamma är en av de påhittigaste människorna jag vet, och gillar att göra sådant hon tycker är roligt som hon tror att andra tycker om. Så jag kommer med all säkerhet att få gå på äggjakt imorgon! Och det tycker jag är roligt. :)

Vad ni än gör i påsk, om ni firar ensamma, struntar helt i att fira, firar med familjen eller åker bort – ha det riktigt bra!

Och ja, jag kommer att få en handpillad räkmacka när vi kommer hem och mamma och bonuspappa hämtat mig vid tåget strax. Bortskämd!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa