Personligt

Jag fångade en rovfågel

27 december, 2010

under julhelgen. Fast bara på bild. Mamma och jag tog en vinterpromenad i 12 minusgrader, och nere i hamnen i Ystad kom den här röda gladan flygandes över oss. Jag hade redan kameran uppe och på så jag passade på att ta ett gäng bilder. Jag har lagt upp dem på Flickr för den som vill se mer.

505

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Annika 28 december, 2010 at 15:49

    Åh,glador svävar alltid över vår sommarstuga några mil norr om Ystad. Enda rovfågeln jag kan identifiera (den kluvna stjärten är lätt att se). När exet flyttade hit från England var han eld och lågor, tydligen väldigt ovanlig fågel där – fast efter ett par år var han också lite mer avslappnad och blev bara imponerad om det var väldigt många glador samtidigt. :)

  • Anna-Carin 28 december, 2010 at 16:32

    De är ju så vackra, särskilt när de kommer såhär nära. Låter härligt med en sommarstuga några mil norr om Ystad. :)