Internet

Tips om fina nördiga smycken

19 mars, 2013

I helgen var jag på WebCoast i Göteborg, och där var även Ylva Bergvik som driver webbshoppen Ookami. Ylva är webbdesigner och artidirector i det egna företaget Ookami Production, och höll en session om just webbshoppar: Webbshop – från idé till succé.

Tyvärr missade jag sessionen, men jag kunde inte hålla mig från att köpa en liten robotring. Det var många med mig som föll för den härligt nördiga och både roliga och vackra designen på hennes smycken. Ylva gör helt enkelt smycken av begagnade ur och elektronik. Manschettknappar, örhängen, nyckelringar, ringar, halsband.

Ookamishop säljer skönt nördiga smycken av begagnad elektronik

Visst är den helt underbart söt? En bonusgrej var att få testa att göra ett köp med iZettle, den smidiga lilla kortbetalningstjänsten med en dosa som kopplas på en padda eller iphone. Jag fick skriva min namnteckning på skärmen, och fick kvittot mejlat. Snabbt och supersmidigt!

 

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 19 mars, 2013 at 10:13

    […] mars: Tips om fina nördiga smycken | […]