Personligt

Bröllop!

21 juni, 2011

I helgen var jag på bröllop på Torps Säteri utanför Nyköping. Det var min fina vän Carro som gifte sig med sin Stefan. Carro och Stefan träffades redan när de gick i gymnasiet, och nu, 10 år senare slog de till.

Trots veckans rätt dåliga väder, lyckades det spricka upp och bli soligt lagom tills vigseln utomhus. Och det var fantastiskt vackert. Ett band som spelade och sjöng stämningsfullt, fågelkvitter och i fonden kossor på en äng. Lyssna på Soul Sisters här

Carro och Stefan alldeles nyss vigda

För att inte tala om bruden och brudgummen! Jisses. Carro är AD och väldigt estetiskt lagd så vi var alla nyfikna på hur hon skulle se ut. Otroligt vacker klänning som verkligen smickrade henne. Tärnorna hade cerisa klänningar som matchade brudens mycket höga skor (som hon senare under kvällen efter mycket dansande bytte till vita tygskor :)).

Carro hade flor över ansiktet i stället för slöja

Istället för slöja hade Carro ett flor över håret och pannan, och till det en stram knut med två blommor i. Smakfullt. Varenda detalj var genomtänkt. Brudparet både kom och åkte i en mörkgrön öppen Buick. Festen hölls i ett gammalt magasin på Torps säteri, och Carro hade skött alla dekorationer. Jag är imponerad. Så vackert! Och fantastiskt att få vara med om.

Själv hade jag lyckats hitta en klänning i god tid, och såhär såg jag ut:

Min egen outfit

Det som gladde mig lite extra och som alltid gör mig glad, var att jag fick tillfälle att bära smycken som jag har ärvt, som betyder mycket för mig. Pärlhalsbandet är min mormors mammas från början och det fick jag när jag tog min kandidatexamen. Ovanligt fina pärlor och hög kvalitet fick mamma veta när hon lät trä om det inför att jag skulle få det. Det märks. Vilken lyster och en så bra längd också.

Mormors örhängen

Dessutom bar jag örhängen som jag har fått av mormor. Inte samma kvalitet som halsbandet, men jag älskar dem. Väldigt fina och lite annorlunda. Håret fick jag upp i en knut som satt i ena sidan av nacken. Och så mycket produkter som jag hade i håret för att få det lite rufft och inte så fint, mjukt och glatt som det är, så att det skulle stanna i knuten … Det tog tre schamponeringar att få ur allt. Men håret höll –  hela dagen och hela natten – för vilken fest det blev sen!

Tack Carro och Stefan för ett underbart bröllop!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • » Ny dag, nytt år – mitt 2011 » Carnebro 1 januari, 2012 at 12:24

    […] bröllop, […]