Dejtaihop

#Dejtaihop: en våg som sprider sig

10 februari, 2012
Det tog bara två timmar för #dejtaihop att trenda på twitter.

När jag släppte ut mitt första inlägg hade jag ingen aning om vilka effekter det skulle bli eller om någon skulle hoppa på. Nu är jag otroligt glad och nästan lite rörd över att jag körde igång: på två timmar trendade hashtaggen!

Det tog bara två timmar för #dejtaihop att trenda på twitter.Tack My Hallin för bilden!

Det verkar som att initiativet är uppskattat, det är flera som har fått dejter och flera som är på god väg! Några har till och med twittrat att de önskat att de vore skilda så de kunde vara med (med glimten i ögat alltså). Kolla själv in flödet via Twingly eller på taggen #dejtaihop.

Min blogg har registrerat över 1200 besökare på onsdagen och dryga hälften igår. Det är flera som har bloggat och till och med DN ringde mig igår, men idag fick jag vet att de inte har plats för en artikel. Synd! Annars hade vi ju kunnat bli ännu fler som dejtarihop.

Tack alla ni som engagerar er och sprider #dejtaihop vidare! Fortsätt dejtaihop och tipsa varann om bra singlar. Själv ska jag ha en blinddejt med Gordon Andersson på tisdag – så det fungerar ju bevisligen. ;)

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa